Selecteer een pagina

diensten

Bedrijfskleding ontwerp

Ontwerpselectie

Kiest u voor standaard werkkleding waarin uw huisstijl wordt doorgevoerd of gaat u voor een speciaal design? Uw ambitieniveau en tijdsplanning spelen een cruciale rol bij deze keuze. Wij begeleiden u in de ontwerpfase en zorgen voor een juiste aansluiting van ontwerp en realiteit. Wij beschikken over een netwerk met meerdere ontwerpburo’s die wij stuk voor stuk goed kennen. Samen met u stellen we vast welk buro het beste bij uw opdracht past.

Inspiratiesessies

Is uw bedrijf of instelling toe aan nieuwe bedrijfskleding en wilt u totaal wat anders omdat bijvoorbeeld het bedrijfsimago of de huisstijl is veranderd? Een ontwerper op pad sturen zonder duidelijke onderbouwing of uitgangspunten heeft een zeer kleine kans van slagen. Wij organiseren daarom inspiratiesessies. Samen met een ontwerper gaat u aan de slag met de basis voor een nieuw ontwerp. De ontwerper geeft handreikingen en advies. Uiteindelijk bepaalt u welke weg wordt ingeslagen, met een goede onderbouwing en een duidelijke visie.

Ontwerpbriefing

Een onderdeel van het Programma van Eisen is de ontwerpbriefing. Hierin omschrijven we de ontwerpuitgangspunten voor de nieuwe bedrijfskleding. Hierbij gaat het niet alleen om de toepassing van kleuren en het bedrijfslogo, maar ook om technische en juridische eisen, functies, functionaliteiten en modellen.