Selecteer een pagina

Bedrijfskleding evaluatie

Evaluatie bij uw medewerkers

Weet wat er speelt bij uw medewerkers op het gebied van bedrijfskleding! Een evaluatie is één van de kritische succesfactoren die bepalend is bij het wel of niet slagen van een nieuwe bedrijfskledinglijn. Uiteraard wilt u weten wat er bij uw medewerkers leeft. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat uw medewerkers worden gehoord. Daardoor zullen ze de nieuwe bedrijfskleding sneller omarmen, waardoor de implementatie ervan soepeler verloopt.

Buro PAST hanteert verschillende methodes voor het evalueren van de bedrijfskleding. Samen met u bepalen we welke methode we inzetten. Na afloop ontvangt u een evaluatierapport, aangevuld met adviezen en mogelijke keuzes voor de toekomst.

Evaluatie van het beheerproces

Een optimale organisatie van uw bedrijfskleding biedt kansen! Een goed ingericht proces bespaart uw organisatie tijd en geld. Door bijvoorbeeld de beheer- en inkoopprocessen slimmer in te richten en/of gebruik te maken van beheertools, realiseert u heel snel bedrijfsvoordeel.

Onze beheerevaluatie geeft u inzicht in uw huidige organisatorische, financiële en visuele (bedrijfskleding) situatie en biedt handvatten om deze te optimaliseren. De evaluatie wordt opgeleverd met een concreet stappenplan (verschillende scenario’s worden uitgewerkt), inclusief financiële onderbouwing, om de inrichting van uw bedrijfskleding naar een hoger plan te tillen, zowel organisatorisch, financieel als visueel.